воскресенье, 27 ноября 2016 г.

Интервью с прозводителем. ТМ Вензелык.

Добрый день, дорогие читатели!
Сегодня мы пригласили к интервью милую и очень талантливаю девушку, которая стоит у истоков ТМ Вензелык - Оксану Когут! Это чипборд прекрасного качества и интересных дизайнов и если, каким-то чудом, вы еще не знакомы с этим производителем, срочно исправляйте эту ситуацию, в магазине ScrapUA.com представлен большой ассортимент этого уникального чипборда.


Фото профиля Майстерни Вензелика

Оксаночка, Добрый день! Расскажи немного о ТМ Вензелик. С чего все начиналось? Кто стоит у истоков?
«Вензелик» з’явився на початку 2014 року. На той час наша команда складалася з двох осіб – Тарас – інженер за освітою і виробничник за сферою діяльності став «мотором» виробництва, а я адмініструвала магазин і потрохи малювала дизайни для чіпбордів. 





На первый взгляд все кажется просто - дизайнер нарисовал, устройство порезало, на сайт добавили и пакуете. Так ли это? Или цепочка намного сложнее?

Приблизно так все і виглядає, якщо говорити в загальних рисах.






Как много людей задействовано в производственном процессе?

На самому початку чіпборди різалися пізніми вечорами, після основної Тарасової роботи. З часом замовлень ставало більше, і «Вензелик» став основною діяльністю. Ми стали працювати з художниками, які готують дизайни для нових релізів (Адріана, Катя – вам великий привіт і щира вдячність), а в цеху з’явився ще один хлопець Андрій, який займається порізкою і упакуванням товару. 




Планируете ли вы расширяться?

Звичайно, хочеться розширювати асортимент не тільки чіпбордом, але і іншими видами товарів для творчості. На сьогодні ми виробляємо також заготовки для альбомів, блоки для блокнотів, почали виробляти трафарети, заготовки для шедоубоксів, коробочки для упаковки готових шедеврів хендмейду. Сподіваємось, цей перелік з часом буде тільки поповнюватися.

Сейчас очень популярно производить бумагу для скрапбукинга, есть ли в планах выпускать бумагу?

Поки що це загадка і для нас самих;)

Кто или что вдохновляет на новинки?


Зазвичай в підготовці нових релізів ми орієнтуємось на дві речі – сезонність (влітку готуємо осінню тему, восени зимову і так далі) і, зазвичай, пропозиції нашої фокус-групи – в нас дуже душевна і дружна дизайн-команда, і в гарячих дискусіях в нашому чаті часто народжуються цікаві ідеї, які потім знаходять своє втілення в чіпбордах, які надихають скраперів. До речі, до кінця листопада ми ще чекаємо заявок в ДК. В нас цікаво, пишіть!

Какие планы на будущее?

Ми краще скажемо про бажання) Хочемо розвиватися і підкорювати нові вершини. 
А читачам блогу «Модное хобби» побажаємо теплих зимових свят і натхнення прикрашати світ!





И еще раз напомним, что в блоге ТМ Вензелык сейчас проходит набор в ДК, обязательно попробуйте себя!

Вдохновения вам!

4 комментария:

  1. Спасибо за интервью! Было интересно, но к сожалению не увидела ни одной картинки(( пробовала в двух браузерах

    ОтветитьУдалить
  2. У меня картинки тоже не показывает(( Очень интересное интервью, спасибо!

    ОтветитьУдалить
  3. Девушки, я заново загрузила картинки. Напишите, пожалуйста, видно ли сейчас картинки?

    ОтветитьУдалить